Tarjoukset Keljon Apteekissa

Apteekissamme on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Alla olevat tarjoukset ovat voimassa 30.4.2018 saakka tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

 

Kanta-asiakastarjous: Devisol D3-vitamiini Spray 20 ja 50 mikrog.

Suomessa valmistettu Devisol Spray on suuhun suihkutettava, miedosti aidolle sitruunalle maistuva D3-vitamiinivalmiste. Ei sisällä makeutus-, väri- tai säilöntäaineita. Devisol Spray-valmiste sopii mm. suoliston alueen imeytymishäiriöistä kärsiville, fodmap-ruokavaliota noudattaville sekä nielemisvaikeuksista kärsiville. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

25 %

Betavivo 15 annosta

Rapeita, runsaasti kuitua sisältäviä kaurasydämiä. Kauran beetaglukaani alentaa kolesterolia ja tasoittaa verensokerin nousua aterian jälkeen.

15 annosta

14,90 (norm. 16,75 €)

Bevita Eye 0,4% silmätipat 20×0,5 ml

Kosteuttava Bevita Eye lievittää ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua silmissä. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. Bevita Eye soveltuu käytettäväksi piilolinssien kanssa.

20x0,5 ml, 1090 €/l

10,90 (norm. 13,19 €)

XL-S Medical Tuotteet

XL-S Medical sarjan tuotteet on tarkoitettu antamaan lisätehoa painonpudotukseen. XL-S Medical Fat Binder sisältää Litramine kuitua, joka auttaa hillitsemään ruokahalua ja sitoo rasvaa. Saatavana sekä tablettina että suuhun kaadettavana jauheena. XL-S Medical Max Strenght maksimoi painonpudotuksen, koska se vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokerista. Max Strenght tabletit sisältävät luonnollista yhdistelmää Clavitanolia, joka estää näiden ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Hunger Buddy kapselit sisältävät patentoitua, voimakkaasti turpoavaa Redusure ravintokuituseosta, joka hillitsee ruokahalua ja aiheuttaa miellyttävän kylläisyyden tunteen. Hunger Buddyn avulla voit pienentää annoskokoja tai vähentää napostelua.

20 %

Melatoniini Orion 1,9 mg 100 tabl.

Melatoniini Orion auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Valmistetta voidaan käyttää myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nopeasti suussa hajoava neutraalin makuinen tabletti, joka voidaan ottaa ilman vettä.

100 tabl.

19,90 (norm. 24,63 €)

Rela Tabs Sitruuna, Mansikka ja Omena 30 tabl.

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

30 tabl.

12,90 (norm. 15,52 €)

Biotiini Strong 60+30 tabl.

Biotiini Strong Hair & Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Valmiste edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina sekä edistää kynsien kuntoa.

14,90 (norm. 17,28 €)